České Budějovice: Primátor má za sebou podnikatelská setkání

26.05.2017 19:05

Primátor města Jiří Svoboda dne 25. 5. 2017 v rámci návštěv firem pořádaných Jihočeskou hospodářskou komorou zavítal do firmy Mektec CZ s. r. o., která se zaměřuje na výrobu flexibilních tištěných spojů pro automobilový průmysl, zdravotnický průmysl, všeobecný průmysl a chytrou elektroniku. Firma je lídrem trhu, a to nejen co se týká obratu firmy, ale i kvality, ceny technologie a inovací.

České Budějovice: Primátor má za sebou podnikatelská setkání
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Na programu byla dále společnost TONSTAV – SERVICE s. r. o., jež se specializuje na oblast stavebnictví. Nabízí komplexní služby včetně servisu nejen pro stavební profesionály.

Podnikatelská setkání byla zakončena návštěvou v mladé investiční společnosti INIZIO s. r. o. orientující se na webové technologie.

Akce se také zúčastnil člen Představenstva Jihočeské hospodářské komory a předseda Rady oblastní hospodářské komory České Budějovice Miloslav Kamiš, ředitel úřadu Jihočeské hospodářské komory Luděk Keist a ředitelka Oblastní hospodářské komory České Budějovice Lenka Vohradníková.

Hlavním cílem návštěv společností byla komunikace o podnikatelském prostředí a spolupráci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…