České Budějovice: Renesance pod Černou věží

25.01.2012 12:09

Žádaná brožura s názvem Renesance pod Černou věží má nyní dva tisíce kusů dotisků. Jde o populárně naučný materiál o kulturních a historických hodnotách v našem okolí určený žákům škol, turistům i široké veřejnosti.

České Budějovice: Renesance pod Černou věží
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„S brožurou v ruce je možné putovat historickým centrem jihočeské metropole, plnit připravené úkoly a najít stopy doby renesanční. První vydání v celkovém nákladu osm tisíc kusů bylo v krátkém čase rozebráno a poptávka po něm přetrvávala, takže jsme se rozhodli pro dotisk,“ poznamenala náměstkyně primátora Ivana Popelová. Pracovní listy z těchto brožur byly využity především při interaktivních didaktických programech pro školy, které pořádal Národní památkový ústav v Českých Budějovicích.

Druhé vydání je neprodejné a zájemci si je mohou zdarma vyzvednout v Turistickém informačním centru v přízemí radnice na náměstí Přemysla Otakara II.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…