Český Těšín: Další důvod k radosti pro bruslaře a hokejisty. Nová rolba pro zimák

16.09.2017 9:41

Po zazimování areálu městského koupaliště se strojníci a zaměstnanci Správy účelových zařízení Český Těšín věnují přípravě Ledního stadionu a bruslící plochy. Chlazení zahájí 16. září, bruslit se začne 20. září. Dnes dorazila také nova rolba, která nahradí původní, se spalinovým motorem.

Český Těšín: Další důvod k radosti pro bruslaře a hokejisty. Nová rolba pro zimák
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„Velkou předností je elektro pohon z akumulátorů, kdy sportovci a zaměstnanci nebudou muset dýchat zplodiny po úpravě ledové plochy a ovzduší v hale zimního stadionu zůstane čisté. Starý stroj byl poruchový, s velmi omezenou možnosti zakoupení náhradních dílů. Nový má jednoduché automatické ovládání a naši návštěvníci si určitě všimnou vyšší kvality ledu,“ říká ředitel Správy příspěvkových zařízení Edvard Huczala. Stroj přišel na 3,5 milionů korun a organizace jej pořídila na leasing.

Pro veřejnost zůstávají stejné termíny bruslení jako v minulé sezoně. Ceny vstupu na ledovou plochu také zůstávají beze změn. Hodina a půl v rámci bruslení veřejnosti přijde na 30 korun a osobu. Zcela zdarma bruslí děti do 6 let a senioři nad 60 let. Nezávisle na tom, zda jsou od nás nebo z jiných měst.

Letos se veřejnost může těšit mimo jiné na tematické bruslení, například Halloween (28.10.) a Mikuláše na ledě (9.12.). Příznivci hokejky a puku si určitě nenechají ujít Hokejovou show s HC Olymp Praha (21.10.)  a další sportovní akce. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…