Český Těšín: Domov pro seniory už má základy

14.06.2020 10:57

Přestože v posledních týdnech počasí stavařům nepřeje, zdárně pokračuje výstavba Domova pro seniory v Dětmarovicích na Karvinsku.

Český Těšín: Domov pro seniory už má základy
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Stavaři z Beskydské stavební využil den bez deště a provedli betonáž základové desky, podkladních pásů a dna šachet jídelního a lůžkového výtahu. Celkem 84 m3 čerstvého betonu pro plošné základy objektu přijelo v 10 domíchávačích. Práce na položení základů trvaly sehrané partě vybavené vhodnou technikou šest hodin.

Domov pro seniory (včetně zázemí a příslušenství) má být hotov do konce roku 2021, investorem je obec Dětmarovice.

Objektu ve středu krásné slezské obce bude moci nabídnout moderně řešené bydlení pro 30 uživatelů, provoz zařízení a péči o klienty má zajišťovat 15 zaměstnanců. Parkoviště počítá s 15 stáními.

Beskydská stavební realizovala za 28 let své existence řadu obdobných objektů. V současné době – pokud jde o stavby tohoto typu – realizuje například rekonstrukci Domova Slunovrat v Ostravě-Přívoze s přístavbou rohového objektu a rekonstrukci a dostavbu Nového domova v Karviné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

22:09 Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

Jihlava slavnostně otevřela nový kulturní klenot Masarykova náměstí, Stříbrný dům s číslem popisným …