Český Těšín: Koupaliště bude otevřeno až do osmi večer i v srpnu

24.05.2016 17:56

Oblíbené českotěšínské letní koupaliště se letos poprvé otevře v sobotu 28. května. První den bude vstup pro všechny návštěvníky zdarma. V letošním roce správce nádherného areálu zasazeného do zeleně lesoparku chystá novinky.

Český Těšín: Koupaliště bude otevřeno až do osmi večer i v srpnu
Foto: archív autora
Popisek: koupaliště Český Těšín

Rada města rozhodla o prodloužení provozní doby v měsíci srpnu až do 20 hodin, stejně jako v červnu a červenci, dříve se v druhý prázdninový měsíc zavíralo už v 19 hodin.

Nová bude vstupní brána do areálu a také část oplocení, chodník pro kočárky, návštěvníci přivítají nová plastová brodítka sloužící k opláchnutí před vstupem k bazénům, které nahradí staré betonové. Sportovce potěší nový stůl na stolní tenis a nově se návštěvníkům naskytne možnost zahrát si také badminton.
V nabídce plovárny zůstávají lehátka zdarma, možnost pronajmutí hřišť i sportovního vybavení.  Návštěvníci mají k dispozici mimo jiné plážový volejbal a také bezplatné wi-fi připojení k internetu a zamykatelné skříňky k uschování cennosti.

Vstupné je pro děti až do 18 let  a seniory 40 kč, pro dospělé 70 kč. Rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti přijde na 150 korun. Organizované skupiny dětí mají vstupné jen deset korun. „Musíme zdražit ohledem na narůstající ceny vody, energii a přípravků k úpravě vody, ale především proto, že jsme se museli stát plátci DPH, což nám snížilo příjmy o 200 až 300 tisíc korun. I přes zdražení budeme stále patřit k nejlevnější letním plovárnám v regionu,“ vysvětlil ředitel Správy účelových zařízení Edvard Huczala.

Konec koupací sezony je naplánován až na 4. září, dříve končila s posledním prázdninovým víkendem. Vše najdete na stránkách: www.suzct.cz

Den dětí na plovárně

V neděli 5. června od 12 hodin proběhne v areálu českotěšínského koupaliště Den dětí. „Návštěvníci  se můžou těšit na skákací hrady, trampolínu, sumo obleky, taneční podložky, virtuální hry a různé soutěže, vstupné bude ten den beze změn,“ uvedla Alena Nogolová ze Správy účelových zařízení, která je příspěvkovou organizací města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…