Cheb: Anonymní testování na HIV se ve čtvrtek uskuteční zdarma

24.05.2016 17:06

V Chebu máte příležitost ve čtvrtek 26. května u Obchodního domu Prior, kam bude přistavena speciální testovací sanitka.

Cheb: Anonymní testování na HIV se ve čtvrtek uskuteční zdarma
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Česká společnost AIDS, která realizuje bezplatné anonymní testování na HIV, nabídne tuto možnost ve čtvrtek 26. května i obyvatelům Chebu. Testy včetně poradenství hradí organizace z dotací, získaných darů i sponzorských příspěvků.

Bezplatné a anonymní testování se v Chebu uskuteční 26. května od 14 do 17 hodin u Obchodního domu Prior, kam bude přistavena testovací sanitka. Člověk nemusí být nalačno. V sanitce se provádí testování formou rychlotestů z kapilární krve, to znamená, že zdravotní pracovník odebere krev z prstu. Testovanému bude přidělen číselný kód, podle nějž mu poté bude výsledek sdělen. Výsledek je u rychlotestů znám do 30 minut.

V případě dalších dotazů se můžete obrátit na bezplatnou telefonní linku AIDS pomoci s nepřetržitým provozem 800 800 980. Detailní informace o testování naleznete ZDE:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…