Cheb: Hvězdně obsazený Špalíček Fest již tuto sobotu

30.05.2018 17:36

V sobotu 2. června se na chebském náměstí uskuteční u příležitosti letošního 100. výročí vzniku samostatného Československa hudební festival Špalíček Fest.

Cheb: Hvězdně obsazený Špalíček Fest již tuto sobotu
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

A těšit se je podobně jako při předchozích třech veleúspěšných ročnících opět na co! Na náměstí vystoupí například Dalibor Janda nebo Tereza Kerndlová. „Jsem rád, že se nám po tříleté pauze podařilo Špalíček Fest znovu uspořádat. Věřím, že náměstí bude opět zcela zaplněné a Chebané i návštěvníci našeho města ze širokého okolí se skvěle pobaví. Vstup na festival bude tradičně zdarma,“ řekl starosta Zdeněk Hrkal.

Program bude koncipován podobně jako při prvních třech ročnících festivalu. V rámci odpolední části programu, která začne ve 14 hodin, bude pro děti připravena například pohádka v podání herců chebského divadla, taneční hrátky s Janem Onderem nebo kouzelnická show Kamila Burdy. Hlavní koncert odstartuje v 17 hodin a na pódiu se v jeho průběhu objeví zpěváci Xindl X a Dalibor Janda, zpěvačky Tereza Kerndlová a Celeste Buckingham či kapela Liwid.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Město usiluje o záchranu krajského bazénu

19:27 Frýdek-Místek: Město usiluje o záchranu krajského bazénu

Krytý bazén na krajské Střední škole řemesel ve Frýdku-Místku potřebuje nutnou rekonstrukci. Radnice…