Cheb: Interaktivní encyklopedie bodovala v soutěži Zlatý erb

21.04.2014 11:00

Interaktivní encyklopedie města Cheb získala třetí příčku v kategorii nejlepší elektronická služba měst.

Cheb: Interaktivní encyklopedie bodovala v soutěži Zlatý erb
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

V Hradci Králové byly vyhlášeny výsledky celostátního kola soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Zlatý erb 2014. Letošní ročník byl v pořadí již šestnáctý. Cílem soutěže je podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správy prostřednictvím rozvoje informačních služeb.

Město Cheb vybojovalo v konkurenci dalších 12 finalistů třetí místo v kategorii nejlepší elektronická služba měst, kdy bronzem byla oceněna Interaktivní encyklopedie města Cheb. Cenu za chebskou radnici převzali informatici Jaroslav Kubík a Jan Červenka.

„V současné době připravujeme novou podobu webových stránek města. Naší snahou je, aby nové stránky byly oproti těm stávajícím přehlednější a nabídly modernější design,“ uvedl tajemník chebské radnice Václav Sýkora.

Obsahem encyklopedie je přehled o dvou stech nejvýznamnějších chebských památkách, ale také událostech a osobnostech, které jsou vzájemně propojeny.

K jednotlivým památkám jsou k dispozici texty, fotografie, videa, audiozáznamy a též archiválie a muzeálie, které jinak nebývají běžně dostupné. Encyklopedie obsahuje také důležité turistické informace a umožňuje vytváření vlastních výletních tras po vybraných památkách. Je dostupná na stránkách http://encyklopedie.cheb.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …