Cheb: Pochod Májovým Chebskem

25.04.2018 16:51

Na víkend 11. až 13. května připravili turisté z Klubu českých turistů, odbor Union Cheb za finanční podpory města Cheb hned dvě turistické akce pro širokou veřejnost

Cheb: Pochod Májovým Chebskem
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Tou první je Světový den chůze, jehož 17. ročník se bude konat v sobotu, druhou již 22. ročník tradičního pochodu Májovým Chebskem, který bude probíhat po celý víkend.

Místo startu i cíle je pro obě akce shodné, a to v budově Integrované střední školy v ulici Komenského 29. Start je v pátek od 17 do 19 hodin, v sobotu od 6.30 do 11 hodin (trasy do 20 km, nad 20 km pouze od 9 hodin, běžecká trasa na 10 km má start v 10 hodin) a v neděli od 6.30 do 9 hodin. Dorazit do cíle je třeba v pátek a sobotu do 22 hodin a v neděli do 13 hodin.

Z připravených tras v délce od 5 do 100 km pro pěší, od 30 do 110 km pro cyklisty a 10 km pro běžce si určitě vybere každý. V cíli se účastníci mohou těšit na pamětní list pochodu, razítka do vandrbuchů nebo na samolepku a magnetku pochodu. Pro podrobné informace stačí napsat na adresu vitlodr@seznam.cz nebo se podívat na webové stránky ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Renáta Zajíčková byl položen dotaz

Ministerstvo pro vědu a výzkum

Můžete mě nějak přesvědčit, že toto ministerstvo není jen politickou trafikou? Protože ho stejně řídí lidi bez kompetence nebo vám snad přišla Langšádlová nebo teď Ženíšek kompetentní? A nezvládlo by agendu ministerstvo školství? Protože dřív to zvládalo. Jak to vysvětlíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…