Cheb: Přenosy z Metropolitní opery nabídne také kino Svět

03.09.2010 18:01

Výborné výkony účinkujících v nevídané kvalitě obrazu a zvuku z New Yorku - to vše již konečně i v Chebu!

Cheb: Přenosy z Metropolitní opery nabídne také kino Svět

To, co jsme mohli jen tiše závidět fajnšmekrům v zahraničí a nyní již i lidem v Praze a v dalších městech ČR, budeme mít také v Chebu. Kinu Svět se totiž podařilo dojednat tolik populární přenosy z Metropolitní opery v New Yorku a zapojit se tak do celosvětově úspěšného projektu.

„V loňském roce," připomíná místostarosta Michal Pospíšil, „investovalo město Cheb do kina Svět 5,5 milionu korun na pořízení digitální technologie a 3D také s tím, že budou umožněny rovněž přímé přenosy z různých vrcholných akcí ve světě - sportovních, kulturních, společenských atd. Jako první tu je nabídka z Metropolitní opery."

V sezoně 2010/2011 půjde o 12 oper (začne se 9.10. - Richard Wagner: Zlato Rýna), které budou vysílány v přímém přenosu v původním jazyce předvedení a s anglickými a českými titulky. Připravuje se i přenos baletu z Národního divadla v Praze (Petr Iljič Čajkovský: Labutí jezero).

Pozvánku k návštěvě chebského kina Svět obdrží také lázeňské společnosti ve Františkových a Mariánských Lázních a naši němečtí sousedé v příhraničí.

Dále čtěte:
Cheb: Starosta Svoboda se po 40 letech vrátil do školy jako ´ředitel města´

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Chomutov-mesto.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…