Cheb: Starosta přijal dobrovolné hasiče

02.11.2017 9:17

Poděkoval jim za obětavost při odstraňování následků nedělní vichřice i za celoroční činnost, kterou pro město a jeho občany dělají.

Cheb: Starosta přijal dobrovolné hasiče
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Starosta Chebu Antonín Jalovec společně s místostarostkou Gabrielou Lickovou a tajemníkem radnice Václavem Sýkorou přijal v obřadní síni členy Jednotky sboru dobrovolných hasičů Cheb. Poděkoval jim za obětavost, s jakou se zapojili do odstraňování následků nedělní vichřice. Chebští dobrovolní hasiči zasahovali zejména u popadaných stromů a sloupů elektrického vedení, a to nejen na mnoha místech Chebu, ale také v Hájích, Starém Hrozňatově nebo na Zelené hoře. Vedle toho spolu s ředitelem chebské stanice profesionálních hasičů Janem Doubravou ocenil i jejich pravidelnou činnost při likvidaci požárů a zvládání dalších krizových situací. Dobrovolní hasiči rovněž dohlížejí na hladkých průběh většiny kulturních, sportovních a společenských akcí ve městě nebo organizují řadu akcí pro veřejnost, například oblíbený Dětský den nebo pálení čarodějnic na hřišti v Hájích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…