Skuhravý, Siegl nebo Herda si opět zahrají v Chebu

15.02.2014 11:00

V sobotu 5.4. se uskuteční Den sportu. Na ´umělce´ FC Cheb se střetne mužstvo osobností s Arabela teamem.

Skuhravý, Siegl nebo Herda si opět zahrají v Chebu
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

V sobotu 5. dubna se v Chebu opět uskuteční Den sportu, který pořádá Sportovní unie Chebska ve spolupráci s městem Cheb. Od 13.30 hodin se na umělé trávě fotbalového areálu FC Cheb střetne v přátelském exhibičním utkání mužstvo Osobností regionu s Arabela teamem, složeným z umělců a bývalých fotbalistů. Na hřišti se objeví i několik legend chebského fotbalu, které oblékaly dres Rudé hvězdy v dobách její největší slávy. Z Itálie dorazí Tomáš Skuhravý, těšit se můžete také na Petera Herdu či Horsta Siegla. Z umělců uvidíte mimo jiných herce Leoše Nohu ze seriálu Okresní přebor, Romana Skamene, Miroslava Šimůnka nebo policistu ze série Byl jeden polda Jaroslava Sypala. Vstupenky v ceně spíše symbolické budou v prodeji v druhé polovině března v Turistickém infocentru na chebském náměstí.

Dalším bodem programu Dne sportu bude galavečer s vyhlášením nejlepších sportovců okresu Cheb za rok 2013, který začne v Kulturním centru Svoboda v 17.30 hodin. Vystoupí na něm například skupina Dalibora Gondíka a Aleše Hámy Hamleti. Mezi oceněné opět zavítá fotbalový internacionál Antonín Panenka, bývalí fotbalisté RH Cheb Peter Herda, Horst Siegl a Tomáš Skuhravý i další významní hosté.

Ing. Tomáš Ivanič, redaktor Chebských radničních listů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

dezinfománie

Dobrý den, zajímalo by mě, co si myslíte o tomto komentáři Zahradila -https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zahradil-ODS-Zaznamenanihodne-vyrony-dezinfomanie-755567. Dále by mě zajímalo, co s těmi dezinformacemi pořád máte a co za ně vlastně považujete? Protože se zdá, že tato vl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Projekt „Pomáháme školám k úspěchu“

22:28 Cheb: Projekt „Pomáháme školám k úspěchu“

Město Cheb tento školský projekt finančně podpoří.