Cheb: Vedení města si prohlédlo plavecký bazén

14.11.2015 6:20

Ve vstupní části byla vybudována nová recepce, úpravy se dotkly i opláštění stěn budovy či výměny pískových filtrů

Cheb: Vedení města si prohlédlo plavecký bazén
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Chebský plavecký bazén v ulici Obětí nacismu si dnes přišlo prohlédnout vedení města v čele se starostou Petrem Navrátilem.

Opravy plaveckého bazénu stály přes 6,5 milionu korun. Proběhla například rekonstrukce pláště, výstavba nové recepce, výměna pískových filtrů i polykarbonátových desek na stěnách bazénu.

„Během letní odstávky, kdy se začalo s pracemi, došlo k výměně pískových filtrů vody za zhruba milion korun a výměně polykarbonátových desek na dvou stěnách bazénu i stěně sousední tělocvičny. Celková částka se vyšplhala téměř k milionu korun. Oprava jedné stěny bazénu byla v plánu, zbývající dvě se musely udělat neplánovaně, protože došlo k jejich poškození při velkém letním krupobití,“ vysvětlil Zdeněk Jánský, vedoucí střediska.

Účastníci si prohlédli nejen nově vybudovanou recepci ve vstupní části bazénu, technickou místnost s novými pískovými filtry, ale i nedávno poničené desky na opláštění budovy.

„Vandal, který před několika týdny posprejoval nově osazené polykarbonátové desky na zadní stěně budovy, způsobil škodu, která se bude blížit k částce sto tisíc korun. Nejen, že musíme desky vyměnit za nové, ale v průběhu opravy budeme muset na několik dní uzavřít bazén,“ řekl vedoucí správy sportovních zařízení společnosti Chetes Václav Hadaš.

„Byl bych rád, aby bylo od příštího roku počítáno v hodinovém časovém rozvrhu s několika minutami navíc. Především rodiče s malými dětmi tuto desetiminutovku přivítají,“ vznesl požadavek starosta Petr Navrátil.

V příštím roce se počítá s rekonstrukcí zasklené terasy s výhledem na bazén. V plánu je i další úprava vstupní části a vytvoření tak příjemného prostředí s možností občerstvení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…