Cheb: Vstupenky na kulturní akce jsou už k dostání i on-line

30.09.2011 9:13

Vstupenky na akce pořádané v Chebu si zájemci mohou zarezervovat, či i přímo zakoupit na webu www.kcsvoboda.cz

Cheb: Vstupenky na kulturní akce jsou už k dostání i on-line
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Přípravy na otevření nejmodernějšího kulturního centra v Karlovarském kraji vrcholí. KC Svoboda přivítá první návštěvníky již 31. prosince letošního roku, kdy tady proběhne velká silvestrovská akce. V souvislosti s tím se modernizuje i způsob propagace kulturních akcí v Chebu. Na webových stránkách www.kcsvoboda.cz si již lidé mohou on-line zarezervovat, nebo i přímo zakoupit vstupenky na akce pořádané v Chebu. „Rezervaci vstupenky lze nyní provést kdekoliv - doma, v práci, v kavárně. U plesů a koncertů si bude možné vybrat konkrétní sedadlo. Rezervovanou vstupenku si pak lidé vyzvednou v divadle nebo v Turistickém infocentru na náměstí. Zároveň existuje i možnost si lístky on-line zakoupit. Vstupenku si pak doma lidé vytisknou a již nikam nemusí chodit," uvedl obchodní ředitel kulturního centra a divadla Vladimír Keblúšek.

K nákupu i rezervaci vstupenky je nutná registrace. Ta se provádí jen jednou a pak se již zákazník přihlašuje pod svým jménem a heslem. K registrace či přihlášení slouží odkaz „Rezervovat". Ten je na www.kcsvoboda.cz u všech jednotlivých akcí. V levém horním rohu je pak odkaz „Nová registrace" nebo „Přihlášení". Lidé, kteří se zaregistrují, budou zároveň do mailů dostávat aktuální program kulturních akcí pořádaných městem, budou moci vyhrávat vstupenky nebo je nakupovat za zvýhodněné ceny. Ten, kdo nemá přístup k internetu, může i nadále využít služeb Turistického infocentra. Nově si je pak možné vstupenky vyzvednout a zakoupit i v divadle, od 1. ledna 2012 také přímo v KC Svoboda. „Věřím, že se k nám postupně přidají i další organizace působící v Chebu. Dovedu si představit, že do budoucna se podobně mohou prodávat vstupenky na hrad, do galerie nebo muzea," dodal Keblúšek.

Kulturní centrum navíc umožní prodej vstupenek přes internet i ostatním pořadatelům akcí v Chebu. „Přes náš program mohou například maturanti za provize prodávat vstupenky na své maturitní plesy. Jejich rodiče si doma v klidu vyberou, kde budou sedět. Maturanti navíc ušetří za tisk vstupenek. Stejně tak i ostatní pořadatelé plesů, koncertů a dalších akcí se mohou přidat. Jako bonus pak o jejich akci budeme informovat na našich stránkách www.kcsvoboda.cz," dodala dramaturgyně KC Svoboda Mirka Pavlíková.

Další změnou v propagaci je také to, že lidé najdou nově program kulturních akcí i v místních autobusech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,

je SPD ochotná ke spolupráci, příp. k vytvoření koalice s KSČM pro parlamentní volby v příštím roce? Děkuji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Příbram: Město opraví budovu čp. 1 na náměstí T. G. Masaryka, do té doby budou úředníci v pronájmu

13:05 Příbram: Město opraví budovu čp. 1 na náměstí T. G. Masaryka, do té doby budou úředníci v pronájmu

V souvislosti s novou legislativou, a s tím souvisejícím nárůstem zaměstnanců městského úřadu, je tř…