Cheb: Výměna teplovodního potrubí na sídlišti Spáleniště je v plném proudu

24.07.2019 21:49 | Zprávy

Jedná se o práce ve vnitrobloku ohraničeném ulicemi Jungmannova, Pastýřská, V Zahradách a Kosmonautů.

Cheb: Výměna teplovodního potrubí na sídlišti Spáleniště je v plném proudu
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

V letních měsících byla zahájena výměna teplovodního potrubí v Chebu na sídlišti Spáleniště. Práce jsou realizovány společností TEREA Cheb s.r.o. v předstihu před samotnou revitalizací dvorního traktu, jehož realizaci bude následně zajišťovat Město Cheb. Modernizace topné soustavy je naplánována mimo topnou sezónu tak, aby před jejím zahájením bylo vše připraveno k bezproblémovému zajištění tepla do jednotlivých domácností.  Jedná se o práce ve vnitrobloku ohraničeném ulicemi Jungmannova, Pastýřská, V Zahradách a Kosmonautů. Teplovodní potrubí pro rozvod tepla a teplé vody bylo již na hranici své životnosti. Z tohoto důvodu bylo přistoupeno k celkové rekonstrukci sekundárního topného rozvodu ve stávající trase. Nově bude položeno předizolované potrubí pro teplo a teplou vodu v celkové délce 142 metrů. V této souvislosti dojde také k částečnému omezení dodávek teplé vody. Vlastníci a nájemci bytů budou předem o plánovaném omezení informováni sdělením umístěném na objektu. Práce budou dokončeny v průběhu měsíce srpna tak, abychom mohli zahájit v měsíci září topnou sezónu. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

dezinformace

Co přesně je podle vás dezinformace? Nemyslíte, že by si to měl každý vyhodnotit sám? Myslíte, že pravda se pozná vždy na první pohled? Vždyť spousta věcí se prokáže až časem. To bylo třeba povyku, když byl někdo proti očkování proti covidu, protože lidi stejně neochrání a ejhle, za čas se ukázalo, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Koupaliště je připravené otevřít o víkendu, záleží na aktuálním počasí

16:31 Mladá Boleslav: Koupaliště je připravené otevřít o víkendu, záleží na aktuálním počasí

Městské koupaliště v Mladé Boleslavi je připravené otevřít již o víkendu 15. a 16. června, záleží na…