Chrudim: Restart letního kina - přijďte pomoci vyladit projekt

10.11.2017 13:30

Někteří si jistě pamatujete první veřejné plánovací setkání věnované prostoru za Muzeem, kde dnes funguje letní kino. Jako výstupy setkání a dotazníku tehdy vznikly popisy, pro jaké aktivity a akce by v budoucnu bylo vhodné připravit prostor. Na základě těchto výstupů a doplněného zadání, které připravila pracovní skupina, vytvořili architekti z Atelieru K2 dvě varianty řešení.

Chrudim: Restart letního kina - přijďte pomoci vyladit projekt
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Varianty se liší v přístupu k provozu letního kina – jedna zachovává stávající promítací plátno a druhá navrhuje nové v mírně změněné poloze. Kromě toho jsou rozdíly například i v tom, kolik míst v areálu bude zachováno, nebo kde bude umístěno dětské hřiště.

Architekti teď stojí před úkolem vytvořit jediný návrh řešení. A k tomu potřebují váš podrobný komentář – co vám na které variantě přijde pozitivní, co problematické a co by bylo vhodné ještě dořešit. Práce na výsledném návrhu totiž nebude jenom výběrem varianty, jednat se bude i o úpravách tak, aby výsledek co nejlépe vyhovoval potřebám obyvatel a návštěvníků města.

Nenechte si proto ujít druhé veřejné plánovací setkání v pondělí 13. listopadu 2017 v 17.00 hodin ve velkém sále Muzea. Po představení variant budou architekti odpovídat na vaše otázky a přijde to hlavní – diskuze s připomínkováním. Podaří-li se dát dohromady dobré připomínky, může mít město projekt, kterým půjde navázat na dokončení opravy muzea a který vytvoří dobré podmínky nejen pro provoz letního kina, ale třeba i pro další akce či procházky a hry dětí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…