Děčín: Upozornění na splatnost poplatku ze psů

08.08.2019 7:32

Odbor ekonomický Magistrátu města Děčín upozorňuje občany města Děčín na splatnost 2. splátky místního poplatku ze psů za rok 2019 nejpozději do 2. září t.r.

Děčín: Upozornění na splatnost poplatku ze psů
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Termíny splatnosti poplatku ze psů stanoví obecně závazná vyhláška č. 7/2010. Poplatek ve dvou splátkách hradí pouze poplatníci, jejichž roční poplatková povinnost činí více než 400 Kč.

Složenky na poplatek ze psů již byly prostřednictvím České pošty rozeslány. Pokud poplatník složenku z jakéhokoliv důvodu neobdrží, není toto důvodem nezaplacení poplatku ve lhůtě stanovené vyhláškou.

Současně upozorňujeme, že dojde-li u poplatníka ke změně údajů uvedených v ohlášení k poplatku, je poplatník povinen tuto změnu oznámit odboru ekonomickému magistrátu nejpozději do 15 dnů ode dne, kdy tato skutečnost nastala. Toto se týká zejména povinnosti ohlásit ukončení poplatkové povinnosti z důvodu uhynutí psa, předání psa jinému majiteli atp. Za porušení této povinnosti může správce poplatku uložit pokutu dle daňového řádu. V případě nezaplacení poplatku v termínu stanoveném vyhláškou může být zvýšena poplatková povinnost až na trojnásobek částky včas nezaplacené.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…