Děčínský dodavatel energií otvírá pobočku v Přerově

01.03.2016 14:32

Svou už 24. pobočku dnes v Přerově otevírá přední dodavatel elektřiny a zemního plynu, společnost ARMEX ENERGY. Jde o první pobočku ARMEX ENERGY ve střední Moravě. Klienti si zde budou moci vyřídit všechny záležitosti spojené se změnou dodavatele energií nebo i získat odborné rady o možnostech úspor energií v domácnosti. Pobočka je první z pěti, které společnost letos plánuje otevřít.

Děčínský dodavatel energií otvírá pobočku v Přerově
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Armex Energy tak po dnešku má už 24 poboček po celé republice a další alespoň čtyři ještě letos chystá otevřít. „Budování kamenných poboček patří k základní strategii fungování naší společnosti. Rozhodně nechceme jít cestou podomních obchodníků, tak jako ostatní alternativní dodavatelé energií. Nechceme svým klientům vnikat do soukromí, ale naopak je přivítat u nás. Věříme totiž, že slušnost, solidnost a také vysoká úroveň při jednání se zákazníky se vždycky vyplatí,“ řekl ředitel Armex Energy Jan Nesměrák.

„Na nové pobočce budou speciálně vyškolení zaměstnanci klientům radit, jak mohou ušetřit za energie, jak správně nastavit jističe, a to přímo podle konkrétní situace v jejich bytě či domu. Zároveň budeme zákazníkům pomáhat s přechodem k novému dodavateli energií, nebo poskytovat informační servis stávajícím zákazníkům,“ vysvětlil Jan Nesměrák. Ten také připomněl, že díky dnes otevírané pobočce firma Armex Energy v Přerově vytvořila dvě nová pracovní místa.

Firma v současné době provozuje 24 kamenných poboček, vedle střední a jižní Moravy také ve východních, severních a středních Čechách. Armex Energy v současné době dodává elektřinu a zemní plyn zhruba 35.000 zákazníků, z čehož většinu tvoří domácnosti. Letos plánuje získat další tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se pohybují na úrovni 1,3 miliardy korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…