Frenštát pod Radhoštěm: Sedmá etapa regenerace sídliště Fr. Horečky bude pokračovat na jaře

12.12.2017 21:14

Sedmá etapa regenerace panelového sídliště Fr. Horečky ve Frenštátě pod Radhoštěm je z důvodu zimního období a s tím spojených nepříznivých stavebních podmínek přerušena.

Frenštát pod Radhoštěm: Sedmá etapa regenerace sídliště Fr. Horečky bude pokračovat na jaře
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Část prací, například sadové a terénní úpravy, umístění nového moderního mobiliáře, dokončení přechodu pro chodce a zpomalovacího prahu komunikace, bude pokračovat nejdříve
po 1. 3. 2018.

„Prostor však zůstává po celou dobu staveništěm. Z tohoto důvodu upozorňujeme občany na dodržování zvýšené opatrnosti při pohybu v prostoru stavby a na zákaz pohybu mimo chodníky a zpevněné plochy. Zhotovitel stavby zde osadí informační výstražné tabule,“ upozornil Luboš Drachovský z odboru investic a rozvoje MěÚ Frenštát pod Radhoštěm.

Sedmá etapa regenerace sídliště Fr. Horečky předpokládá náklady ve výši více jak 5 mil. korun. Termín dokončení je dle smlouvy stanoven na 30. 4. 2018. Zhotovitelem stavby je COLAS CZ, a. s.

Město Frenštát pod Radhoštěm již několik let investuje do regenerací svých panelových sídlišť. Kromě probíhající realizace sedmé etapy panelového sídliště Fr. Horečky město připravuje projekt regenerace sídliště Školská čtvrť a Beskydské. K oběma těmto sídlištím se uskutečnilo dotazníkové šetření, jehož výsledky a samotná studie regenerace byly s občany projednány při veřejné prezentaci. Připomínky občanů byly odborně posouzeny a vybrané dále zapracovány. Návrh studie bude projednán Zastupitelstvem města Frenštát pod Radhoštěm na jednání 14. 12. 2017. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…