Frýdek-Místek: Město podpořilo Podané ruce

22.08.2017 20:28

Statutární město Frýdek-Místek podalo pomocnou ruku spolku Podané ruce, který se zabývá canisterapií, a přispělo výraznou částkou na pořízení nového automobilu, který přispěje k tomu, že terapii pomocí psů bude moci poznat zase o něco širší okruh lidí.

Frýdek-Místek: Město podpořilo Podané ruce
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Při slavnostním uvedení vozidla do provozu v autosalonu Bono Auto si vyslechli slova díků k donátorům primátor Michal Pobucký, jeho náměstek Richard Žabka a vedoucí odboru sociálních služeb Jarmila Kozlová, ale ani oni nešetřili chválou na ty, kteří se snaží prostřednictvím psích společníků rozdávat radost, pomáhat, případně rozptýlit od bolesti, samoty a smutku. „Sešli jsme se a za pomoci partnerů odhalili a převzali vysněný automobil, ve kterém se budeme přepravovat za našimi klienty spolu s pejsky a vybavením. Moc děkujeme všem, kdo nám tohoto cíle pomohli dosáhnout!“ poděkovala za Podané ruce Jana Marková.

„Každé vylepšení podmínek pro dobrovolníky poskytující tuto záslužnou činnost může být pro ně současně povzbuzením do další práce. I proto jsme přispěli, protože na území města jsou Podané ruce velmi aktivní a vnímáme příznivou odezvu jak ze sociálních zařízení, tak i škol a školek,“ shrnul důvody podpory primátor Michal Pobucký.

Veřejnosti se auto představí na Dni sociálních služeb, konkrétně na zahradě místeckého Národního domu, a to ve čtvrtek 7. září od 9 do 17 hodin. Určitě jej podle specifické grafiky poznáte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.