Frýdek-Místek: Od 9. září budou po městě opět přistaveny velkoobjemové kontejnery

04.09.2019 6:33 | Zprávy

Statutární město Frýdek-Místek bojuje proti odkládání starého nepotřebného nábytku k popelnicím častějším přistavováním kontejnerů na velkoobjemový odpad. Občané tak budou mít opět možnost zbavit se zdarma starých a nepotřebných skříní, pohovek, matrací či koberců. Kontejnery budou na 66 svozových místech v různých lokalitách města přistavovány postupně od 9. září.

Frýdek-Místek: Od 9. září budou po městě opět přistaveny velkoobjemové kontejnery
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

První letošní svoz velkoobjemového dopadu se uskutečnil v březnu, následovaly svozy v květnu a červenci. Další se koná nyní v září a poslední letošní svoz se uskuteční v listopadu.

Kontejnery budou v daném místě přistaveny vždy dopoledne uvedeného dne, nejpozději do 14 hodin, a odváženy budou následující den mezi 6 až 12 hodinou.

Do přistavených kontejnerů ODKLÁDEJTE objemný odpad (např. skříně, ostatní nábytek, koberce, matrace), NEODKLÁDEJTE nebezpečný odpad (např. monitory, počítače, lednice, mrazáky, zbytky barev,... ani stavební odpad).

Harmonogram svozu najdete ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zkušenosti

Podle všeho se nad vámi stahují mračna a eurokomisařkou zřejmě nebudete. Co říkáte na to, že jste u vládní koalice ztratila podporu? A nemyslíte, že vzhledem k vaší kauze a 0 zkušenostem s politikou byste se nominace měla vzdát sama? Neuvažovala jste o tom? Netvrdím, že nemáte být v politice, ale ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: V létě pět novinek. K mlžným branám přibyla mlžná krychle a stromy

22:28 Hradec Králové: V létě pět novinek. K mlžným branám přibyla mlžná krychle a stromy

V minulém roce instalovaly Technické služby Hradec Králové po městě prvních pět mlžných bran. Letos …