Frýdek-Místek: Petice za obnovu plnohodnotné péče o děti byla předána i Senátu PČR

02.08.2022 17:44 | Tisková zpráva

Frýdek-Místek pokračuje v úsilí o obnovu plnohodnotné 24hodinové péče o děti na dětském oddělení frýdecko-místecké krajské nemocnice.

Frýdek-Místek: Petice za obnovu plnohodnotné péče o děti byla předána i Senátu PČR
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Petice za obnovu plnohodnotné péče dětského oddělení v Nemocnici ve Frýdku-Místku byla předána k vyřízení také Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR.

Dalším krokem radnice ve spolupráci se senátorkou Helenou Pešatovou je odeslání výzvy k obnově 24hodinové lékařské péče o dětské pacienty v plném rozsahu a znovuzavedení nepřetržitého provozu dětské pohotovosti v Nemocnici ve Frýdku-Místku, a to k rukám hejtmana MSK Prof. Ing. Ivo Vondráka, CSc., náměstka pro zdravotnictví MSK MUDr. Martina Gebauera, MHA, a ředitele nemocnice Ing. Tomáše Stejskala. Výzvu podepsali mj. také někteří senátoři a poslanci se vztahem k Moravskoslezskému kraji.

Město podporuje a nadále bude podporovat místní nemocnici a jejího zřizovatele, kterým je Moravskoslezský kraj, s cílem zajistit lékaře pro toto oddělení a vrátit dětské oddělení do stavu před 1. dubnem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: V lázeňských lesích se otevřou trasy pro sjezd na horských kolech

19:27 Karlovy Vary: V lázeňských lesích se otevřou trasy pro sjezd na horských kolech

V sobotu 8. června bude zahájen provoz sjezdové trasy pro horská kola u Goethovy vyhlídky v Karlovýc…