Frýdek-Místek: Stužky za věrnost získali tři strážníci

23.09.2017 18:06

Primátor Frýdku-Místku Michal Pobucký ocenil tři strážníky, kteří k letošnímu roku slouží u městské policie nepřetržitě deset let. Stužky za věrnost předal Eleně Janáčové, Lubomíru Charbulákovi a Patriku Kubešovi.

Frýdek-Místek: Stužky za věrnost získali tři strážníci
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Jedná se o morální a prestižní ocenění. Strážníci, kteří deset let v ulicích města přispívají k zajištění veřejného pořádku, k ochraně a bezpečnosti osob i majetku, kteří dohlíží na dodržování pravidel, ať už v silničním provozu nebo v občanském soužití, kteří se také podílí na prevenci kriminality a kteří jsou připraveni nám pomoci ve svízelných situacích, si uznání a ocenění právem zaslouží. Díky jejich činnosti je v ulicích bezpečněji,“ uvedl primátor Michal Pobucký, který stužku za věrnost předává strážníkům pravidelně od roku 2011. Kromě červeno-žluto-modré stužky strážníci dostali také pamětní stříbrnou medaili vydanou u příležitosti 750. výročí města, pamětní list, dárkovou tašku a dvoutisícovou prémii.

Primátor přijme a ocení ještě dalších osm strážníků, kteří jsou ve službě více jak deset let. Dva strážníci jsou k letošnímu roku ve službě již dvacet pět let, další tři dvacet a další tři patnáct let. Celkem u městské policie slouží 55 strážníků, z toho 11 žen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…