Frýdek-Místek: Technické služby budou zjišťovat spokojenost

26.07.2017 18:16

Od úterý 1. srpna až do pondělí 7. srpna budou moci občané Frýdku-Místku vyjádřit míru spokojenosti s poskytovanými službami městské společnosti TS a.s. Vyplnění dotazníku zabere zhruba pět minut. Každý respondent, který odpoví na všechny otázky, získá za odměnu reklamní dárek s logem společnosti.

Frýdek-Místek: Technické služby budou zjišťovat spokojenost
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Městem budou v tomto termínu procházet dvě studentky, které respondentům položí třináct jednoduchých otázek. Zaměřeny budou například na spokojenost s úklidem města, údržbou zeleně, veřejným osvětlením, s úrovní vánoční výzdoby, ale také se stavem městského mobiliáře od laviček až po autobusové zastávky. Hodnotit budou moci také pohřební službu Pietas a hrobovou matriku.

„Tento průzkum budeme absolvovat již počtrnácté. Tazatelé se budou pohybovat po celém městě a zavítají i do místních částí Lískovec, Skalice, Panské Nové Dvory, Chlebovice, Zelinkovice a Lysůvky. Občané mohou svými podněty přispět k případnému zlepšení našich služeb. Uvítali bychom, kdyby u každého důvodu nespokojenosti uvedli konkrétní problém a místo, abychom mohli danou záležitost řádně vyhodnotit a přijmout případná opatření na zlepšení,“ uvedl předseda představenstva technických služeb Jaromír Kohut.

Loni vyjádřili respondenti nejvyšší spokojenost úrovní veřejného osvětlení (91,3%). S úklidem města bylo spokojeno 91,1 %, což bylo nejvíc za celé sledované období. S údržbou zeleně v Místku bylo spokojeno 84,4 % a se zimní údržbou komunikací 78 % dotazovaných, což bylo nejvíc za posledních pět let.

"Výsledky letošního průzkumu budou známy v průběhu září. Na jejich základě městská společnost přistoupí k opatření, která povedou ke zlepšení problémových oblastí. Výsledky průzkumu budou zveřejněny na webových stránkách společnosti i stránkách města," dodal primátor Michal Pobucký.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …