Frýdek-Místek: Technické služby opět testují spokojenost

23.07.2014 17:42

Občané města mohou v těchto dnech vyjádřit míru spokojenosti s poskytovanými službami městkou společností TS a.s.

Frýdek-Místek: Technické služby opět testují spokojenost
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Až do konce července budou ulicemi města procházet středoškolské studentky, které se budou respondentů ptát například na spokojenost s nasvětlením přechodů pro chodce, zimní údržbou komunikací, ale také stavem městského mobiliáře nebo čistotou veřejných toalet. Vyplnění dotazníku trvá zhruba pět minut. Každý respondent, který odpoví na všechny otázky, získá za odměnu reklamní dárek s logem společnosti.

„Dotazníkovou akci pořádáme již pojedenácté. Chceme si ověřit spokojenost občanů města se stavem veřejného osvětlení, s nasvětlením přechodů pro chodce, s úrovní vánoční výzdoby i slavnostního osvětlení historických objektů. Zajímá nás také názor na stav městského mobiliáře, převážně pak autobusových zastávek, dětských hřišť, pískovišť a laviček. Občané budou v rámci dotazníku hodnotit také čistotu veřejných toalet, úklid města, spokojenost se zimní údržbou místních komunikací, údržbou zeleně, provozem parkovišť a činností hrobové matriky,“ přiblížil otázky předseda představenstva společnosti TS a.s. Jaromír Kohut.

Loni vyjádřili respondenti nejvyšší spokojenost s úrovní veřejného osvětlení (94 %), údržbou zeleně v Místku (92 %) a úklidem města (88 %). Naopak se stavem městského mobiliáře bylo spokojeno jen 68 % dotázaných.

„Výsledky letošního průzkumu budou známy do konce prázdnin. Na jejich základě přistoupíme k opatření, která povedou ke zlepšení problémových oblastí.  Výsledky průzkumu budou zveřejněny na našich webových stránkách i stránkách města,“ dodal Jaromír Kohut.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…