Frýdek-Místek: Vedení města v technických službách

12.01.2015 11:30

Po návštěvě Distepu zavítalo vedení města v novém složení také do sídla další městské společnosti – technických služeb TS a.s., kde jim byly představeny všechny čtyři stěžejní činnosti, ale prošli si i jednotlivými provozy včetně návštěvy dispečinku.

Frýdek-Místek: Vedení města v technických službách
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Jednou z významných činností technických služeb je výstavba a rekonstrukce komunikací a chodníků. Předseda představenstva Jaromír Kohut mohl v polovině prosince informovat o aktuálním dokončení parkoviště ve Skalici nebo říjnové výstavbě chodníku vedle nové sportovní haly Polárka. „Stavíme pro město také dětská hřiště, staráme se i o jejich údržbu. Tímto směrem šly v posledních letech velké investice a kolegové, tím myslím další členové sdružení veřejně prospěšných služeb, vždycky při návštěvě našeho města konstatují, že jsme na tom v tomto ohledu velmi dobře. Výsadní postavení jsme roky měli také v oblasti veřejného osvětlení, které udržujeme na vysoké úrovni, pouze stagnujeme v otázce vánoční výzdoby, kdy by si vedení města mělo říct, co v tomto směru dál, protože už by chtěla výrazněji oživit,“ vyjmenovával silné i slabé stránky Jaromír Kohut. Ten připomenul také velký objem prací při opravách komunikací, kde technické služby těží z nové kvalitní techniky, jež nahradila ruční práci. „Největší pozitivum je, že drtivou většinu činností pokryjeme vlastními silami a nejsme odkázáni na subdodávky,“ vyzdvihl Jaromír Kohut. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…