Frýdek-Místek na kole letos v novém

11.04.2018 14:15

Podpora zdravého životního stylu a pomyslné zahájení cyklistické sezóny ve městě, to je akce Frýdek-Místek na kole. A do pátého ročníku vstupuje letos kompletně v novém!

Frýdek-Místek na kole letos v novém
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Po čtyřech letech realizace jsme se rozhodli pro změnu a uspořádat jediný MTB závod ve Frýdku-Místku,“ přibližuje významnou změnu Petra Kociánová z pořádajícího Turistického informačního centra Frýdek≈Místek. „Závod není však určen jen výkonnostním cyklistům, chceme do závodu zapojit i rekreační a hobby cyklisty, kteří rádi soutěží a chtějí poměřit síly s ostatními. Pro účastníky jsme připravili několik kategorií, kdy si mohou zazávodit už ti úplně nejmenší na odrážedlech a mini kolech, tak i mládež, dospělí a zapálení sportovci,“ dodává Petra Kociánová.

Do závodu, který se uskuteční v sobotu 19. května 2018 v areálu autokempu Olešná, se mohou zájemci hlásit již nyní. Na webu www.fmnakole.cz stačí vyplnit registrační formulář a závodníci od 18 let uhradí startovné 50,-Kč. Do závodu bude možné se přihlásit i na místě, zde se však startovné zvyšuje na 100,-Kč. Děti a mládež do 18 let startovné nehradí.

Současně s registrací byla na webu spuštěna možnost zakoupit si kvalitní antibakteriální trička s příměsí stříbra od frýdeckomístecké firmy Nanosilver. Letos jsou k dostání ve dvou provedeních, a to Classic či s vláknem Coolmax.

Celý den se v areálu autokempu Olešná ponese v duchu zdravého životního stylu a sportu. „Během dne na návštěvníky čeká doprovodný program pro celou rodinu. Přichystány budou předváděcí akce, testování kol, dětský koutek, zóna prevence a zásad bezpečného chování v silničním provozu, soutěže a spousta dalšího,“ vyjmenovává ředitelka Turistického informačního centra Frýdek≈Místek Monika Konvičná.

Veškeré informace k závodu je možné získat na webu akce www.fmnakole.cz

Akci pořádá statutární město Frýdek-Místek prostřednictvím své organizace Turistické informační centrum Frýdek-Místek, p. o. pod záštitou primátora města Mgr. Michala Pobuckého, DiS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

10:28 Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

Bezmála čtyři měsíce bude probíhat rozsáhlá rekonstrukce silnice a chodníků v přerovské místní části…