Frýdlant: Rodinná automobilová soutěž Smědá odstartuje v sobotu 15. června

06.06.2019 20:21

Po loňském, úspěšném, nultém ročníku rodinné automobilové orientační soutěže pořádá spolek JZ Racing Frýdlant z. s., za podpory Města Frýdlantu, 1. ročník motoristické soutěže Rodinná AOS Smědá, O pohár města Frýdlantu 2019.

Frýdlant: Rodinná automobilová soutěž Smědá odstartuje v sobotu 15. června
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

Jedná se o orientační jízdu automobilem, za normálního silničního provozu podle itineráře, doplněnou o práci s mapou a plnění úkolů speciálně připravených pro děti i dospělé. Účastníci jsou povinni během závodu dodržovat pravidla silničního provozu. Správnost průjezdu tratě je kontrolována časovými kontrolami a vyhodnocuje se podle zápisu v jízdním výkazu. Cílem soutěže je průjezd celé tratě dle předepsaného času a co nejlepší splnění zadaných úkolů.

Slavnostní start závodu proběhne 15. 6. 2019 na náměstí T. G. Masaryka ve Frýdlantu od 9:00. Trať soutěže povede po pozemních komunikacích frýdlantským výběžkem, v celkové délce zhruba 90 km. Naplánováno je několik stanovišť, tzv. časových kontrol, s úkoly pro rozptýlení nejmenších členů posádky. Součástí tratě bude i občerstvovací stanice. V cíli závodu pak bude pro všechny účastníky připraveno zázemí, občerstvení a zajímavý program až do večerních hodin. Po dojetí všech závodních posádek, proběhne slavnostní vyhlášení výsledků celého závodu. Jako novinku letos nabízíme také přenocování ve frýdlantském kempu.

Pro účast v soutěži není třeba žádných speciálních dovedností ani drahého vybavení. Jste-li rodina, prarodiče, nebo kamarádky s alespoň jedním dítětem, máte k dispozici vozidlo způsobilé k jízdě na pozemních komunikacích a jste-li vlastníkem platného řidičského průkazu, neváhejte a pojeďte s námi.

Pozor, počet posádek je omezen!

Přihlášky zasílejte na email ZDE. Pro více informací sledujte oficiální facebookový profil spolku JZ Racing Frýdlant, nebo nás kontaktujte na emailu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

minimální mzda

Dobrý den, tvrdíte, že by měla existovat v EU shodná minimální mzda. Jaká by podle vás měla být? A kdo by ji měl garantovat? Protože asi ne každý zaměstnavatel u nás si může dovolit vyplácet stejné mzdy jako na západ od nás. A ta minimální mzda by se týkala všech zemí EU nebo jen těch, co mají Euro...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Dopravní podnik obhájil 1. místo v soutěži Zaměstnavatel roku 2024

13:05 Karlovy Vary: Dopravní podnik obhájil 1. místo v soutěži Zaměstnavatel roku 2024

Dopravní podnik Karlovy Vary již druhým rokem po sobě získal prestižní ocenění jako Zaměstnavatel ro…