Harrachov: SKIBUSy budou v Krkonoších jezdit zdarma

14.12.2017 9:16

BusLine již tradičně startuje lyžařskou sezónu turistickými linkami v podobě SKIBUSů, které každoročně využívají nejen sjezdaři, běžkaři a snowboardisté, ale i nadšenci další zimních sportů v Krkonoších a Jizerských horách. V rámci zimní sezóny 2017/2018 pro veřejnost opět provozujeme obvyklé linky SKIBUSů, které cestující pohodlně dopraví do Rokytnice nad Jizerou, Harrachova, Jizerek a na Mísečky.

Harrachov: SKIBUSy budou v Krkonoších jezdit zdarma
Foto: harrachov.cz
Popisek: Harrachov

Skiareál Harrachov a místní sdružení hoteliérů letos nabídnou harrachovským hostům nízkopodlažní SKIBUS od 22. 12. 2017 do 11. 3. 2018. Pro držitele Harrachov Card bude i letos jezdit zdarma a ostatní cestující zaplatí 20/10 Kč. Tradiční Karosu B 951 letos nahradí u našeho rokytnického střediska nízkopodlažní Iveco Crossway LE. Výrazně se rozšíří i nabídka spojů, a to jak sjezdařům po Harrachově, tak běžkařům do Jakuszyc.

Rokytnický SKIBUS

Rokytnický SKIBUS budou moci lyžaři v letošní sezóně opět využívat zcela zdarma, a to v období od 17. 12. 2017 do 5. 4. 2018. V hlavní sezóně, tj. od 25. 12. 2017 do 5. 3. 2018 je plánováno nasazení druhého vozu a vybrané spoje (3x denně) budou i letos prodlouženy do Jablonce nad Jizerou. Středisko Rokytnice nad Jizerou má letos připraveny pro Spartak Rokytnice tři nízkopodlažní vozy Iveco Crossway LE.

SKIBUSem i na Mísečky

Ani se skiareálem Špindlerův Mlýn/Mísečky letos nebylo kvůli nutnosti zajistit vyšší mzdy řidičům jednání úplně jednoduché. Nakonec se díky pochopení obou stran našel kompromis a i pro pátou sezónu byl objednán SKIBUS z Jilemnice na Mísečky bez výraznějšího zkrácení sezóny od 26. 12. 2017 do 18. 3. 2018 vozem našeho jilemnického střediska. Spoje SKIBUSu na Mísečky jsou pro cestující zajišťovány stále bezplatně, ale kromě nich mohou lyžaři na Mísečky využít i běžné spoje pravidelné linky 947 v tarifu IDOL. Pro SKIBUS na Mísečky má jilemnické středisko nachystán obdobně jako vloni vůz SOR C 10,5.

Již šestou sezónu Vás vozíme SKIBUSem Jizerky

Jizerské hory patří k oblíbené lokalitě pro lyžaře a běžkaře, a tak i letošní zimní sezónu jistě hojně využijí jizerskohorského SKIBUSu JABLONEC - JANOV (Severák) – TANVALDSKÝ ŠPIČÁK – TANVALD - TANVALDSKÝ ŠPIČÁK s provozem od 25. 12. 2017 do 18. 3. 2018. Skibus bude i v tomto roce obsluhovat centrum Tanvaldu a přilehlého sídliště. Po obsloužení skiareálu Tanvaldský Špičák bude dále pokračovat přes Smržovku do Tanvaldu a zpět do skiareálu pojede přes Albrechtice v Jizerských horách. SKIBUS JIZERKY mají držitelé Jizerky Card zdarma a ostatní zaplatí za jízdu 20/10 Kč. Od 25. 12. 2017 bude v provozu i oblíbená zimní víkendová a prázdninová linka MHD č. 121 z Jablonce nad Nisou na Hrabětice a Bedřichov.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…