Havířov získal ocenění za přínos k rozvoji kraje

30.12.2011 6:30

Za přínos k rozvoji Moravskoslezského kraje získalo město Havířov ocenění, které uděluje Sdružení pro rozvoj Ms kraje a Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje.

Havířov získal ocenění za přínos k rozvoji kraje
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

 

Slavnostní předání ocenění za první místo v kategorii Města, obce a neziskový sektor se uskutečnilo ve středu 14. prosince 2011 v rámci 12. ročníku koncertu Region pro sebe.
Město Havířov posuzující komise označila v právě končícím roce za druhé nejlepší město v kraji v získávání dotací. Komise ocenila, že nejmladší město České republiky je průkopníkem v ekologické dopravě a v rámci MHD provozuje stále více autobusů na zemní plyn. Dále Havířov ocenila za jeho podporu sportu a také za velmi úspěšnou realizaci evropského mistrovství profesionálních floristů EUROPA CUP 2011.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…