Havířovská sportoviště obsadí v závěru května rodiče se svými dětmi

23.05.2015 16:35

Už potřetí budou havířovská sportoviště patřit poslední květnovou sobotu rodinám s dětmi. Správa sportovních a rekreačních zařízení (SSRZ) v Havířově pro ně na 30. 5. 2015 připravila sportovní den, což v praxi znamená zdarma přístup na jedenáct míst ve městě, kde jsou připraveny soutěže, tréninky a závody pro děti i jejich rodiče. "Cílem je přivést na různá sportoviště v Havířově děti všech věkových kategorií, které doprovodí rodiče nebo prarodiče tak, aby si společně zasportovali lidé všech věkových kategorií," zve ředitel SSRZ Václav Wicher.

Havířovská sportoviště obsadí v závěru května rodiče se svými dětmi
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Víceúčelová hala na Podlesí nabídne badminton, stolní tenis, k dispozici bude in-line dráha - nutno přinést vlastní brusle, lidé si budou moci zahrát bowling nebo minigolf. V Městské sportovní hale si příchozí mohou vyzkoušet florbalové dovednosti pod vedení hráčů Florbalu Havířov, zahrát si volejbal nebo cvičit moderní gymnastiku.

Veřejnosti bude k dispozici discgolfové hřiště ve Stromovce s možností půjčit si na místě disky, tělocvičny škol Palackého a Žákovská se promění na badmintonová hřiště. "Další hřiště u škol nabídnou možnost zahrát si tenis, připraveny jsou cyklotrialové závody, atletické soutěže a v městském fotbalovém areálu v Prostřední Suché čeká na příchozí hrna stolního tenisu. Chybět nebude ani fotbal," říká Wicher. Pozvánka

Otevřeno pro veřejnost bude poprvé v sezoně také havířovské letní koupaliště, kam je 30. 5. 2015 vstup zdarma. Tady sportování případně koupání ovlivní květnové počasí. Všechna sportoviště jsou 30. 5. 2015 veřejnosti k dispozici od 9.00 do 17.00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…