Hitparádu jmen vloni v Bohumíně vedli Jan a Eliška

15.01.2017 8:36

Rodiče v Bohumíně vloni nejčastěji vybírali pro své ratolesti jméno Jan a Eliška.

Hitparádu jmen vloni v Bohumíně vedli Jan a Eliška
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Vyplývá to z předběžných statistik matriky městského úřadu, která odhaduje, že se v roce 2016 narodilo přibližně 180 Bohumíňáčků. Definitivní čísla registry nabídnou koncem ledna.

Honzík se po letech vrátil do čela hitparády nejoblíbenějších jmen v Bohumíně. "Jméno Jan rodiče dali vloni rovnou sedmi chlapečkům, Honzík tak v čele žebříčku vystřídal Filipa, který byl v našem městě velmi populárním v roce 2015," uvedla matrikářka Pavlína Ucháčová.

Za jménem Jan se v oblíbenosti vloni v Bohumíně umístil Petr – volba na něj padla v pěti případech. Oblíbenými byla také jména Dominik, Daniel, Ondřej a Filip.

Rovnou desetkrát rodiče v Bohumíně vloni volili pro holčičku jméno Eliška a stalo se u dívek v této sezóně nejpopulárnějším. "Pětkrát jsme pak zapsali do městské pamětní knihy jméno Klára a čtyřikrát Karolína. Nela, která v roce 2015 vedla hitparádu, se v čele žebříčku neobjevila," uvedla Ucháčová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…