Hlučín: Dopravní značka je po připomínkách občanů přemístěna

25.03.2017 15:42

Dopravní značka, která svým umístěním vyvolala tolik zlé krve na sídlišti v Dukelské ulici, je přestěhována.

Hlučín: Dopravní značka je po připomínkách občanů přemístěna
Foto: Archiv autora
Popisek: Hlučín, Dukelská

V únoru jsme v Hlučínských novinách zveřejnili povzdech jednoho čtenáře, jehož rodině neznámý vandal poškrábal klíčem dvě auta zaparkovaná v místě, kde to dopravní značka dovolovala.

Jenže vozy pak překážely lidem při přecházení na chodník, kam se například maminky s kočárky musela dostávat přes trávník. Na nešťastnou situaci upozornil redakci Hlučínských novin místí občan Jindřich Pajač. A při naší návštěvě si na paradoxní dopravní značku umožňující parkování na chodníku stěžovali i další obyvatelé sídliště.

„Stačilo upozornění a pracovníci městské společnosti TS Hlučín na náš pokyn značku přemístili. Škoda jen, že se na nás místní obyvatelé neobrátili hned.  Taková chyba se může stát. Nejlepší pak je udělat rychle něco pro její nápravu. Bylo by minimálně o dvě poškrábaná auta méně,“ komentovala to vedoucí odboru investic Městského úřadu Hlučín Gabriela Dihlová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…