Holešov: Masopust na náměstí doplní jarmark

10.02.2023 14:05 | Tisková zpráva

Masopustní veselí na náměstí Dr. E. Beneše doplní kromě kapely Texas i prodejní stánky. Masopustní jarmark bude probíhat v uzavřené polovině náměstí tak, jak jsme zvyklí z jiných jarmarků.

Holešov: Masopust na náměstí doplní jarmark
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

S tím souvisí úprava provozu na náměstí, kdy bude provoz 18. 2. od 7 do 13 hod veden jako obousměrný. 

Anketa

Je správné uvažovat o tom, že čtyřicátníci půjdou do důchodu v 68 letech?

11%
85%
hlasovalo: 21906 lidí

Ve Všetulích i místních částech Količín, Dobrotice, Tučapy a Žopy se budeme moci setkat s pestrobarevnými průvody v čele s medvědem a medvědářem. O tradici ale nepřijdeme ani v centru města. Masopustní veselí totiž v sobotu 18. února vypukne také na náměstí Dr. E. Beneše, kde bude od 9 do 12 hodin hrát kapela Texas. Připraveny budou také stánky s občerstvením a chybět nebude ani zmíněný medvěd s medvědářem.

Obce Mikroregionu Holešovsko v drtivé většině připravují vodění medvěda taktéž na sobotu 18. února, v Němčicích pak budou medvěda vodit v neděli 19. 2. a místní část Žopy si svou pochůzku nechává až na sobotu 25. února. V některých obcích tuto tradici organizují místní hasiči, jinde sokolové, ale vždy jde o party skvělých přátel s originálními nápady. Těšíme se na všechny masky, ať už tradiční nebo novodobé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…