Hradec Králové: Aquacentrum v Městských lázních pro děti zdarma

27.05.2015 20:10

Na měsíc červen je připravena v Městských lázních-Aquacentru výjimečná akce. Za doprovodu dospělé platící osoby má 1 dítě do 120 cm vstup zdarma.

Hradec Králové: Aquacentrum v Městských lázních pro děti zdarma
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Akce platí pro jednorázový vstup na 1 či 2 hodiny v dopoledních hodinách od 10. do 14. hodin v pracovních dnech. Vstupné pro dospělé v dopoledních hodinách je na 1 hodinu 95 Kč a 135 Kč na 2 hod.

Aquacentrum je vhodné pro rodiny s dětmi již od 1 roku. Pro nejmenší návštěvníky Aquacentra je určen dětský bazének s umělou říčkou, skluzavkou a hračkami do vody. Hned vedle je umístěn dětský koutek se skákacím hradem, vodními kameny, počítadlem a houpací hračkou. Až si vaše ratolesti užijí pobytu ve vodě, můžete se s nimi občerstvit přímo v bazénové hale v baru u vody, kde také můžete zakoupit plavecké pomůcky i dětské pleny do vody. Akční nabídka na měsíc červen: pizza + džus Relax (0,3 l) za 80 Kč. Občerstvení zajišťuje také bistro nad vodou, které nabízí různé druhy hotových i minutkových jídel, salátů, pití a lze ho navštívit i v plavkách přímo z bazénové haly.

Vzhledem k tomu, že Městské lázně a plavecký bazén jsou propojeny chodbou, návštěvníci mohou využívat služeb celého areálu. Dětský bazének se nachází i ve velkém 50m plaveckém bazénu, je hluboký pouze 40-80 cm s teplotou vody 30° C. V jeho stěnách jsou umístěny masážní trysky a dětem pobyt ve vodě zpříjemní i vzduchové víření vody ze dna bazénu.

Luxusní letní terasa a venkovní atrium u sauny nabízí úžasnou možnost relaxace a opalování přímo v centru města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…