Hradec Králové: Čertovská nadílka v aquacentru Městských lázní

20.11.2017 6:33

V neděli 3. prosince by se měly mít na pozoru všechny děti, které občas trošku zlobí své rodiče. Aquacentrum v Městských lázních totiž od 14 do 17 hodin obsadí čerti. Nemusíte se jich ale bát příliš, místo házení zlobivých dětí do pytle mají tihle čerti pro všechny připravené zábavné úkoly a po jejich splnění budou rozdávat odměnu. Přijďte se o tom přesvědčit i vy.

Hradec Králové: Čertovská nadílka v aquacentru Městských lázní
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Každý dětský návštěvník dostane při vstupu čertovský průkaz a může se hned pustit do všemožných čertovin, jako jsou házení na pekelné cíle, přikládání pod kotel, nošení uhlí nebo hašení ohňů. Čerti se budou i kreslit a modelovat. A ani tím to ještě nekončí. Nakonec totiž děti čeká detektivní práce při hledání ztraceného Luciferova pokladu. Když se jim povede získat dostatek bodů do svého čertovského průkazu, tak se budou moci upsat do Pekelné knihy hříchů a čeká je po čertech sladká odměna.

V relaxačním bazénu s vlnobitím budou také v průběhu celého čertovského odpoledne probíhat zábavné taneční cvičení a další hry, jako jsou lovení dušiček nebo skok do pekla. Čerti navíc nebudou jediné pohádkové bytosti v aquacentru. Zastoupení bude mít i strana dobra v podobě anděla. A možná přijde i Mikuláš….

Věříme, že se vám i vašim ratolestem tato akce bude líbit a těšíme se na vaši návštěvu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…