Hradec Králové: Kondiční plavání místo nudistického

14.12.2017 17:32

Pro rok 2018 připravila Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel krytého plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, zajímavou novinku – pátečním večerním plavání v padesátimetrovém plaveckém bazénu.

Hradec Králové: Kondiční plavání místo nudistického
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Po letech, kdy byly páteční večery od 20 do 21 hodin vyhrazené nudistickému plavání, ale potýkalo se s nízkou návštěvností, přichází změna. V prosinci 2017 končí nudistické plavání, ale o možnost zaplavat si tento čas zájemci nepřijdou. Bazén se i nadále bude po konci tréninku vodního póla v pátek otvírat ve 20 hodin pro veřejnost a zvlášť plavci si zde přijdou na své. Oproti přecpanému odpoledni je zde přivítá mnohem víc kondičních drah a tudíž lepší prostor. A protože hodina může být krátká, rozhodl se provozovatel areálu v tento den otevírací dobu prodloužit. Plavat zde bude možné až do 22 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …