Hradec Králové: Město postaví na Základní škole M. Horákové altán pro děti

14.09.2016 10:49

Venkovní altán určený pro venkovní aktivity dětí postaví město během několika příštích měsíců v areálu Základní školy Milady Horákové. Půjde o dřevěnou opláštěnou konstrukci, která v součtu zabere zhruba sto metrů čtverečních a bude napojena na elektrické vedení. S částkou převyšující milion korun na tento účel souhlasili městští radní.

Hradec Králové: Město postaví na Základní škole M. Horákové altán pro děti
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Jednoprostorový zastřešený objekt přístupný ze všech stran, který město hodlá postavit v areálu Základní školy M. Horákové, by měl v průběhu celého roku sloužit volnočasovým aktivitám dětí. „Stavba bude dřevěnou nosnou konstrukcí skeletového typu, na podlaze bude umístěna keramická dlažba a objekt bude napojen na stávající rozvody silnoproudu, který je umístěn až u stávající tělocvičny,“ vysvětluje podrobnosti chystaného projektu Jindřich Vedlich, náměstek primátora zodpovědný za městské investice. Město v následujících dnech vypíše na zhotovitele prací výběrové řízení a objekt by dětem mohl sloužit už zkraje příštího roku.

„Město se nevěnuje jen opravám a rekonstrukcím stávajících školních budov, ale snaží se také zároveň v maximální míře a s ohledem na omezené finanční možnosti respektovat i další potřeby škol, jako například v tomto případě,“ uzavírá Jindřich Vedlich.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …