Hradec Králové: Město zrekonstruuje ulici Dědkova na Pláckách

19.07.2016 8:32

Téměř čtvrt kilometru měří úsek ulice Dědkova, kterou chce město zrekonstruovat. Městští radní rozhodli o zadání veřejné zakázky na jeho první etapu v délce 160 metrů, která přijde na řadu jako první a pokud vše dobře půjde, hotova by měla být do konce tohoto roku za předpokladu předání staveniště do 1. září 2016.

Hradec Králové: Město zrekonstruuje ulici Dědkova na Pláckách
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Ulice Dědkova se nachází v městské části Plácky a o její rekonstrukci usiluje dlouhodobě i tamní komise místní samosprávy. „První etapa zahrnuje rekonstrukci úseku dlouhého 160 metrů v šířce šesti metrů s podélným parkovacím stáním a s napojením stávajících vjezdů a vstupů,“ říká Jindřich Vedlich, náměstek primátora zodpovědný za oblast rozvoje města.

Stavba omezí provoz v přilehlých ulicích a doprava v okolí staveniště bude řízena přechodným dopravním značením a dle povahy průběhu prací rovněž pracovníky na stavbě. Přístup k okolním nemovitostem bude zachován, omezení budou pouze na nezbytně nutnou dobu stavebních prací. První etapa rekonstruovaného úseku počítá s náklady ve výši necelých tří milionů korun. Městští radní souhlasili dnes s vypsáním veřejné zakázky a se jmenováním hodnotící komise.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…