Hradec Králové: Změna otevírací doby aquacentra v Městských lázních ve všední dny

03.09.2021 15:11 | Tisková zpráva

Během prvních dvou měsíců školního roku se změní otevírací doba hradeckého aquacentra. Ve všední dny bude otevřeno od 14 do 21 hodin, otevírací doba o víkendech a svátcích zůstává nezměněna, od 10 do 20 hodin.

Hradec Králové: Změna otevírací doby aquacentra v Městských lázních ve všední dny
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Správu nemovitostí Hradec Králové k této změně vedou ekonomické důvody a úspora nákladů, a ani návštěvnost v posledních měsících nebyla taková jako v předchozích letech. Pravděpodobně se na ní podepsala i opatření kvůli onemocnění covid-19.

Kromě změny otevírací doby dojde také ke změně úterní akce pro seniory, v rámci které mají vstup za cenu plaveckého bazénu. Akce bude začínat v úterý 7. září, pokračovat bude každý týden v čase od 14 do 16 hodin. Vzhledem k tomu, že se akce bude konat v odpoledních hodinách, mění se i cena vstupného – jedna hodina je za 53 korun a dvě hodiny za 70 korun. Jednorázovou vstupenku na „seniorské aqua-úterý“ je možné zakoupit vždy v úterý v pokladně u vchodu do aquacentra.

Za akční seniorskou cenu lze využít všechny atrakce aquacentra - velký rekreační bazén s vlnobitím, kruhový perličkový bazén, bazén s podvodními masážemi, vířivý bazének s teplotou vody 37 °C, parní kabinu, případně i tobogán. Vstup do Sauna & SPA zóny je zpoplatněn u jednorázových vstupenek částkou 35 korun, při využití čipových hodinek částkou 17,90 koruny. Jídlo a pití si lze pořídit přímo v bazénové hale v baru u vody nebo v bistru nad vodou.

V úterý je sauna společná pro muže i ženy, k dispozici je kromě potní místnosti také vnitřní odpočívárna i venkovní atrium nebo ochlazovací bazének.

V ceně zvýhodněného jednorázového vstupného je také volný průchod vyhřívanou chodbou v plavkách do sousedního padesátimetrového plaveckého bazénu. Otevírací doba plaveckého bazénu zůstává nezměněna, otevřeno bude ve všední dny od 6 hodin, o víkendech a svátcích od 10 do 20 hodin.

Kvůli plánovanému přerušení dodávky tepelné energie bude celý plavecký areál ve čtvrtek 2. září uzavřen. Sanitární den v padesátimetrovém plaveckém bazénu bude 27. září, pro veřejnost se otevře od 12 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

22:28 Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

Statutární město Mladá Boleslav, město Kosmonosy, obec Bradlec, obec Řepov a obec Kolomuty společně …