Hranice: Slavnostní otevření skateparku se blíží

14.04.2024 11:17 | Tisková zpráva

Otevření nového skateparku v Žáčkově ulici proběhne v sobotu 20. dubna a bude spojeno s velkou skateboardovou akcí "Grand Opening skateparku Hranice".

Hranice: Slavnostní otevření skateparku se blíží
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

Slavnostní přestřižení pásky za účasti představitelů města Hranic jakožto investora celé akce, a Olomouckého kraje, který na stavbu poskytl dotaci, bude připraveno na 13 hodin. Již od 10 hodin ale začne registrace jezdců. Po přestřižení pásky bude následovat exhibice známých českých skateboardistů a poté samotný závod.

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17421 lidí

Celý den bude provázen DJem, který zajistí energetickou atmosféru, a moderátorem, který udrží událost plynulou a zajímavou pro všechny přítomné. Po skončení skateboardových závodů se akce bude vyvíjet do večerního koncertu, přidávajíc k celému zážitku hudební rozměr. Koncert bude hostit umělce, kteří doplní sportovní nadšení hudbou a zvýší celkový zážitek z Grand Openingu. Tato afterparty bude končit ve 22:30.

Skatepark, který je středobodem tohoto projektu, se pyšní tím, že patří k jednomu z nejlepším ve svém okolí. Jeho kvalitní design a vybavení jsou v souladu s nejnovějšími trendy ve skateboardingovém průmyslu.

Celkově lze očekávat, že Grand Opening Skateparku v Hranicích bude znamenat zásadní krok vpřed v podpoře skateboardingu a jeho kultury v regionu. Tato událost slouží nejen jako zábavná akce pro občany, ale také jako platforma pro rozvoj mladých talentů a posílení společenské soudržnosti ve městě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…