Hranice na Moravě: Muzea lákají zájemce na letní soutěž

25.05.2015 19:34

Aktivní obyvatelé Hranicka se mohou zúčastnit se Hry o velkou cenu, kterou vyhlásila místní akční skupina MAS Hranicko spolu s 11 muzejními expozicemi v regionu.

Hranice na Moravě: Muzea lákají zájemce na letní soutěž
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

„Tuto hru jsme připravili především proto, abychom lidi pobavili a inspirovali k návštěvě zdejších muzeí, kde je rozhodně co vidět. Primárně je tato soutěž určená lidem z Hranic a okolí.“ uvedl manažer MAS František Kopecký.

Účastníci soutěže si mohou vyzvednout hrací list v Turistickém informačním centru (TIC) v hranickém zámku. V každém z navštívených muzeí do něj obdrží razítko. Na nich jsou různá písmena, která dohromady tvoří tajenku. Pro zařazení do slosování postačí jen 7 razítek, zbylá písmena pak lze uhádnout z nápovědy na hracím listu. Zapojeny jsou muzea v Bělotíně, Býškovicích, Horním Újezdu, Hranicích (2), v Hustopečích nad Bečvou (2), na Potštátě, ve Skaličce, Stříteži nad Ludinou a Všechovicích.

V říjnu dojde ke slosování všech účastníků

List s vyluštěnou tajenkou a obtisky razítek účastníci odevzdají zpět v TIC, kde za to rovnou dostanou drobný upomínkový předmět. V říjnu pak dojde ke slosování všech účastníků a tři výherci se budou těšit z hodnotných cen jako jsou knihy, dárkové balíčky či sada sklenic.

Hrací karty jsou už k dispozici v informačním centru na hranickém zámku, kde vám upřesní, kde přesně venkovská muzea leží a jaká je jejich otevírací doba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…