Informace o stavu běžeckých tratí ve Vrchlabí

02.01.2015 10:30

K dispozici je prozatím 800m k benzince a stadionek. Večerní osvětlení bude po dobu zasněžování vypnuto. Současně bude probíhat zasněžování na další části okruhu. Prosíme o zvýšenou opatrnost při projíždění kolem hadic s rozvodem vody. V loňském roce se jich podařilo několik hůlkou propíchnout a zničit.

Informace o stavu běžeckých tratí ve Vrchlabí
Foto: Archiv
Popisek: Lyžaři

Neparkujte prosím před maringotkou!! Auta nechte na druhé straně u rybníka s příjezdem z Valteřické a Pražské ulice.

Kudy projela při úpravě tratí rolba, čtyřkolka či skútr můžete zjistit na http://bilestopy.cz/cs/krkonose/vrchlabi(Pozor, pokud používáte prohlížeč s doplňkem pro blokování reklam AdBlock, záznam trasy rolby se nezobrazuje, je třeba tento doplněk pro tuto stránku vypnout).

Další informace týkající se lyžařských běžeckých tratí jsou pak na http://www.krkonose-vrchlabi.cz/bezecky-areal-vejsplachy

Postupně jsou zprovozňovány lyžařské areály. V provozu je nová sedačková lanovka na Kněžickém vrchu, od 31.12. je v provozu sedačková lanovka a vlek na Bubákově, v Herlikovicích jede kotva na pětistovce a od 31.12. jede vlek na spodní části červené. Všechny areály stále zasněžují a dělají maximum pro rozšíření nabídky.

V provozu je webkamera, klikněte zde na stránku s videopřenosem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…