Jablonec nad Nisou: Miloš Zahradník je novým náměstkem primátora

20.01.2017 13:59

Vedení statutárního města Jablonec nad Nisou je po krajských volbách na podzim 2016 a následné rezignaci náměstka primátora pro oblast humanitní Pavla Svobody opět kompletní.

Jablonec nad Nisou: Miloš Zahradník je novým náměstkem primátora
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Nové složení vedení: Ing. Petr Beitl (ODS) – primátor, Ing. Miloš Vele (ODS) – náměstek primátora pro ekonomiku a statutárním náměstek, JUDr. Ing. Lukáš Pleticha (ČSSD) – náměstek primátora pro oblast rozvoje města a Ing. Miloš Zahradník (nezařazený) – náměstek pro oblast humanitní.

Ke konci roku 2016 předložil Pavel Svoboda rezignaci na svůj post náměstka jabloneckého primátora a člena Rady města Jablonec nad Nisou. Svoboda odešel po krajských volbách v říjnu 2016 na krajský úřad, kde nyní působí jako náměstek hejtmana pověřený správou sociálních věcí, a dále zůstává v Zastupitelstvu města Jablonec nad Nisou. Na uvolněné místo na jablonecké radnici nastoupí Miloš Zahradník, sedmdesátiletý stavební inženýr a soudní znalec v oboru stavebnictví a statiky, který je členem jabloneckého zastupitelstva od roku 2014. Zvolen byl za ČSSD jako bezpartijní, do funkce náměstka a zároveň člena rady města ho zvolilo 23 zastupitelů ze 30 přítomných.

„Vstup do zastupitelstva města mi trochu změnil život, ale byla a je to pro mě zajímavá zkušenost,“ konstatoval Zahradník a dodal, že Jablonec zná dobře z hlediska stavebního. Pracovně se aktivně podílel například na přestavbě městského divadla, nebo na loňské opravě radniční věže. Po svém nástupu by rád navázal na práci svého předchůdce Pavla Svobody.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…