Jablonec nad Nisou: Oprava budovy magistrátu v Komenského ulici bude za provozu

06.08.2019 19:44

Výměnu stávající elektrické požární signalizace v prostorách Magistrátu města v ulici Komenského 8 za téměř 300 tisíc korun schválila Rada města na mimořádném červencovém zasedání. Novou požární signalizaci nainstaluje společnost TELMO do 30. října tohoto roku. Rekonstrukce bude probíhat za plného provozu magistrátní budovy v Komenského ulici.

Jablonec nad Nisou: Oprava budovy magistrátu v Komenského ulici bude za provozu
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

„Stávají požární signalizace funguje od roku 2001, je tedy zastaralá a dosluhuje. Nemůžeme riskovat, že v případě krizové situace selže, a proto jsme se rozhodli pro výměnu. Bezpečnost klientů a zaměstnanců magistrátu je pro nás na první místě,“ vysvětluje primátor města Milan Kroupa s tím, že výběru dodavatele předcházelo poptávkové řízení. „Nová požární signalizace bude stát 280 188 korun,“ dodává primátor.

„Samotná výměna požární signalizace bude probíhat za provozu, a to během měsíce října. Občané se tedy nemusí obávat omezeného provozu pobočky,“ upřesňuje tajemník magistrátu města Jablonec nad Nisou Marek Řeháček. V Komenského ulici sídlí Matriční úřad, Živnostenský úřad, oddělení přestupků, oddělení dopravně správních agend a také oddělení správních agend, které mimo jiné vydává občanské průkazy a cestovní doklady.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…