Jablonec nad Nisou: Za primátorem dorazili mladí olympionici

24.10.2014 6:33

Primátor města Petr Beitl přivítal ve své kanceláři mladé cyklisty – Nikolu Noskovou a Romana Lehkého z KC Kooperativa SG Jablonec nad Nisou.

Jablonec nad Nisou: Za primátorem dorazili mladí olympionici
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Ti tentokrát nechali svá kola doma a na radnici dorazili v doprovodu svých trenérů – Miloslava Hollósiho a Miloše Vrány. Primátor úspěšným sportovcům po jejich podpisu do pamětní knihy města předal jako poděkování za skvělou reprezentaci Jablonce drobné dárky a šek.

I primátor dostal od hostů pozornost v podobě cyklistického dresu, který si oblékají mistři v cyklistice. Jablonecký cyklistický klub při sportovním gymnáziu letos získal hned čtyři mistrovské dresy, a když se k tomu přidají všechny další medaile, je to opravdu významný úspěch. Nikola byla letos ve španělské Ponferradě jen pomyslný krůček od historicky první medaile pro ženskou cyklistiku v silničním závodě na mistrovství světa. Oba jsou mistry ČR, Nikola v časovce jednotlivců a v silničním závodě juniorů, Roman v Cross Country cyklistice rovněž v juniorské kategorii. Byli také zlatí v soutěži smíšených družstev na OH mládeže 2014 v čínském Nanjingu. A to zdaleka nezmiňujeme vše…

Na otázku primátora, zda preferují horská kola, silniční či crossová, nedokázali sportovci jednoznačně odpovědět. Prý záleží na terénu, na momentální chuti… zkrátka cyklistika je baví, ať je jakákoli. „A kolik máte vlastně tak za rok najeto kilometrů?“,zajímal se primátor, sám nadšený cyklista. „Asi 19 tisíc km“,svěřil se Roman a Nikola přiznala 17 tisíc km. Oba se zároveň mohou pochlubit dobrými studijními výsledky. V závěru milého setkání popřál primátor sportovcům mnoho úspěchů a oni jemu mnoho štěstí při obhajobě primátorského křesla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…