Jablonečtí senioři přivítali nový rok

07.01.2017 13:45

Primátor města Petr Beitl se svojí paní přijali pozvání na dvě novoroční setkání s obyvateli domů pro seniory v Novoveské a Palackého ulici.

Jablonečtí senioři přivítali nový rok
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

„Tato setkání se stala milou tradicí, na které se mohou obyvatelé našich zařízení podělit s primátorem města o svoje starosti i radosti“, řekla Naděžda Jozífková, ředitelka Centra sociálních služeb Jablonec nad Nisou.

Příjemnou doznívající vánoční náladu podtrhlo v každém zařízení krátké hudební vystoupením, při němž si přítomní mohli i zazpívat. Pak nastal čas pro přátelské popovídání se známými či primátorem a jeho chotí. Beitl ve svém úvodním slově shrnul rok 2016 a předestřel plány na další období. Přítomné velmi zaujaly nejen informace o výstavbě pavilonu intenzivní medicíny, ale i ty o postupu obnovy radniční fasády či prací na obchodním centru Central. „Rád se těchto setkání účastním, protože to je prostor pro bezprostřední kontakt s obyvateli našeho města“, přiznal se primátor na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

16:31 Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

Kromě velkého dětského hřiště, které bylo nedávno realizováno v ulici Vackova a ke kterému ještě při…