Jičín: Studujte vysokou školu přímo v Jičíně!

25.05.2015 21:04

Konzultační středisko Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze přijímá až do 21. srpna 2015 přihlášky do studijního oboru Veřejná správa a regionální rozvoj. Studovat lze jak bakalářské, tak magisterské studium přímo v Jičíně. Uchazeči jsou přijímáni bez přijímacích zkoušek!

Jičín: Studujte vysokou školu přímo v Jičíně!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Konzultační středisko Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze přijímá studenty do studijního oboru Veřejná správa a regionální rozvoj v obou programech – bakalářském i magisterském pro akademický rok 2015/2016. Absolventi tříletého bakalářského programu získávají titul bakalář (Bc.) a absolventi dvouletého magisterského programu titul inženýr (Ing.). Uchazeči jsou přijímáni bez přijímacích zkoušek. V případě navazujícího magisterského studia vystudovaný obor v rámci bakalářského studia nerozhoduje (obor nemusí být totožný). Přihlášky je možno podávat do 21. 8. 2015.

Studium probíhá od poloviny září kombinovanou (dálkovou) formou (přednášky, konzultace) přímo v Jičíně jednou za čtrnáct dní v pátek a v sobotu. Pro výuku jsou využívány univerzitní učebny v objektu Valdštejnského zámku a Základní školy 17. listopadu. Přednášky a konzultace vedou pedagogové (profesoři, docenti) přímo z České zemědělské univerzity v Praze.

Absolventi najdou uplatnění ve státní správě i ve firmách

Studium oboru poskytuje absolventům velmi široké základy ekonomických, manažerských a společensko-vědních disciplín s důrazem na bezprostřední využití v praxi. Uplatní se v institucích místní, regionální i státní správy a mohou pracovat i v malých a středních podnicích soukromé sféry. Koncepce oboru vychází z aktuálních potřeb společnosti integrované do evropských struktur.

Bližší informace o způsobu přihlášení se ke studiu a univerzitním vzdělávání v Jičíně jsou k dispozici ZDE.
Pro další informace můžete volat na telefonní čísla 737 273 586 a 777 000 148.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…