Jičín: Vánoční strom nahradí světelná skulptura

05.11.2017 7:36 | Zprávy

RM schválila cenovou nabídku společnosti BON JOUR ILLUMINATION s.r.o. na pronájem vánoční výzdoby města. Bude mít formu 3D světelné dekorace.

Jičín: Vánoční strom nahradí světelná skulptura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Rozmístěna bude na významná místa v Jičíně, zejména na Valdštejnovo a Žižkovo náměstí a do horního i dolního partu zámecké zahrady.

Na Žižkově náměstí bude světelná skulptura stát namísto vánočního stromu. Daná vánoční dekorace se v minulých letech setkala s velmi pozitivní reakcí občanů, proto město chce v této tradici pokračovat.

Cenová nabídka je ve výši 329 235 Kč bez DPH. K výzdobě je zapotřebí dokoupit kabely, náhrady za zcizené komponenty atd., což přijde na přibližně 33 000 Kč včetně DPH. Vánoční dekoraci budou spravovat Technické služby města Jičína.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

22:41 Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

Chceme srdečně poděkovat všem dobrovolníkům, kteří nám minulou neděli pomohli pytlovat písek a stavě…