Jičín: Zateplení budovy městského úřadu zdržely i archeologické práce

18.09.2017 21:16

RM schválila cenovou nabídku Regionálního muzea a galerie v Jičíně, příspěvkové organizace zřizované Královéhradeckým krajem, ve výši 196 846 Kč bez DPH na provedení záchranné archeologického výzkumu na akci „Realizace úspor veřejné administrativní budovy – opakované řízení“.

Jičín: Zateplení budovy městského úřadu zdržely i archeologické práce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Vzhledem k výši ceny této zakázky i faktu, že jde o zakázku II. kategorie, RM také schválila výjimku ze směrnice města č. 10/2016, o zadávání veřejných zakázek.

Jak známo, na budově městského úřadu v ulici 17. listopadu probíhají rozsáhlé stavební práce, u nichž kvůli neočekávaným skutečnostem a vícenákladům několikrát došlo k odkladu jejich dokončení. Jedna z těchto skutečností byla nutnost provést archeologické práce.

Vysoutěženým dodavatelem zateplení je firma Miras – stavitelství a sanace s.r.o. Termín dokončení je stanoven na 30. září 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.